Pronađite inspiraciju

Sofe u pastelnim bojama su novi trend u svijetu enterijera

Autor: Žene.ba
Sofe u pastelnim bojama su novi trend u svijetu enterijera
Foto: Instagram

Inspiraciju za uređenje interijera tražimo na društvenim mrežama već neko vrijeme, a fotografije lijepo uređenih dnevnih boravaka, spavaćih soba ili kuhinja uvijek nas potiču na razmišljanje o preuređenju vlastitog doma, a najnoviji trend na društvenim mrežama su sofe u pastelnim bojama.

One osvježavaju baš svaki dnevni boravak i donose efektnu eleganciju u dom. Sviđaju nam se jer se mogu uklopiti u raznovrsne tipove interijera, a dolaze u svim veličinama i oblicima pa će baš svako moći pronaći idealan komad za sebe. Zašto su postale toliko popularne i kako izgledaju u različitim nijansama i interijerima provjerite u nastavku.

Ove sezone sve je u boji maslaca, od manikura i kose pa do detalja za dom. Žuta u interijere unose toplinu i vedrinu, a u ovoj nježnoj nijansi mogla bi se svidjeti čak i onima koji inače preferiraju neutralne tonove.

Nježno plave sofe posebno su elegantan komad. U dnevni boravak unose dašak klasike, ali uz dovoljnu dozu odmaka od uobičajne palete boja. Super se slažu s kremastim nijansama, kao i sa smeđom bojom.

View this post on Instagram

A post shared by Monikh (@monikh)

View this post on Instagram

A post shared by Design Milk (@designmilk)

Ako ste poželjeli u svoje interijere uvesti Pantone boju godine pod nazivom Peach Fuzz, možda biste mogli odabrati sofu u ovoj nježnoj nijansi breksve. Jako je osvježavajuća i ženstvena.

Boja kadulje ili mente već je neko vrijeme hit u svijetu dizajna interijera. Posebno nam dobro izgleda na kuhinjskim frontama, a sada i na – sofama. Ova opuštajuća nijansa garantira ugodu, a na svoj način uvodi i prirodu u dom.

View this post on Instagram

A post shared by CasaOne (@casaoneus)

View this post on Instagram

A post shared by MY-STUDIO (@mystudiolondon)

Ružičaste sofe nisu za svakoga. Iako same po sebi nisu prenapadne, svakako su statement komad koji neće proći nezamijećeno. Super izgledaju s kontrastnom sivom bojom ili pak u kombinaciji s drugim pastelnim bojama.