jednostavan trik

VIDEO Očistite kauč uz pomoć poklopca

Autor: Žene.ba
VIDEO Očistite kauč uz pomoć poklopca
FOTO: shutterstock

Stručnjakinja za čišćenje kućanstava otkrila je nevjerojatan trik za osvježavanje kauča, za koji obećava da će ga ostaviti besprijekornim i mirisnim.

Anna-Louisa s TikToka (@anna-louisa-at-home) nudi jednostavan trik za čišćenje kauča koja je vidjela bolje dane i koja je postala neugodna zbog česte upotrebe. Prema njenom videu, ključni sastojci su voda, soda bikarbona i sapun. Postupak je jednostavan: pomiješajte pola litre vode, jednu kašiku sode bikarbone i jednu kašiku sapuna. Namočite krpu u ovu smjesu, ocijedite je i omotajte oko poklopca lonca. Postupak ponovite kad voda postane prljava.

@anna_louisa_at_home Wait until the end to see the colour of the cloth 👀 viral sofa cleaning hack for a quick refreshen ✨ . Add 1/2 a litre of warm water, 1tbsp of bicarbonate of soda and 1tbsp dish soap into a bowl. Wet and ring out a cloth and tie it around a saucepan lid and scrub the sofa. (Rinse, ring out and re-tie the cloth every couple of when it starts to look discoloured). You’ll be amazed what it can pick up! #cleantok #cleantok101 #cleantoks #cosycleaningclub #tidyhome #cleanhome #mrshinchhome #mrshinchmademedoit #cleanhometips #speedclean #speedcleaning #satisfyingcleaning #satisfyingclean #cleaningproducts #cleaningtipsandtricks #cleaningcreator #cleaningcreatorsconnect #fyp #cleantokuk #cleaninghacks ♬ origineel geluid - e

Korisnici TikToka su podijeljeno reagovali na ovu metodu. Dok su neki pohvalili rezultate, ističući koliko su prljavštine uspjeli ukloniti, drugi su izrazili sumnju. Neki su komentarisali da bi sapun mogao privlačiti prljavštinu, dok su drugi pitali je li metoda potencijalno štetna za tkaninu. Različiti komentari ukazuju na to da je trik izazvao različite reakcije i da je njegova učinkovitost, barem prema nekima, upitna.