Wow

Ovaj dom je prava inspiracija ukoliko volite romantičan i skladan ambijent

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Dok pretražujemo Instagram u potrazi za idejama za uređenje interijera, ističe se Diana Y Crutchfield (@dianaycrutchfield), talentovana dizajnerica interijera s venecuelanskim korijenima koja sada živi u Charlotteu, Sjeverna Karolina. Njena strast za stvaranjem eklektičnih, funkcionalnih prostora vidljiva je u svakom kutku njezinog doma, koji je pretvorila u romantičnu oazu sa personalnim pečatom.

Diana je svoj prostor oblikovala kao cjelinu koja priča priču, a njen stil uređenja idealno odražava popularni grandmacore trend. Ovaj trend, koji se ističe svojom nostalgijom i ljubavlju prema vintage detaljima, savršeno se uklapa u način na koji Diana kreira svoje prostore. Svaka prostorija u njenom domu pažljivo je dekorisana kako bi stvorila jedinstvenu atmosferu, balansirajući između starinskog šarma i suvremene funkcionalnosti.

U dnevnom boravku, Diana je postigla savršenstvo s baršunastim kaučem u zemljanim tonovima koji se skladno nadopunjuje s uzorcima na zavjesama. Ova kombinacija stvara ugodan i intiman ambijent idealan za opuštanje. Njen kuhinjski prostor odražava istu harmoniju – drveni ormarići ukrašeni zlatnim ručkama i moderne slavine čine spoj tradicije i moderne estetike. Diana briljira u transformisanju običnih prostora u šarmantne životne oaze, prepune detaljima koji pričaju priču.

Kupatilo, s tamno crvenim ormarićima i zidnim pločicama, evocira osjećaj nostalgije, dok nježni ružičasti cvjetni aranžmani unose svježinu u prostor. Ovaj spoj boja i tekstura doprinosi stvaranju osjećaja udobnosti i domaće topline. Dnevni boravak, s bogatim bojama kauča i vintage zidnim dekoracijama, dodatno je oplemenjen prirodnim svjetlom koje ulazi kroz velike prozore, stvarajući atmosferu topline i dobrodošlice.

Trpezarija, iako trenutno nije u ružičastim nijansama kao ostatak prostora, možda će uskoro doći na red za makeover. Diana redovno dijeli napredak uređenja svog doma na društvenim mrežama, pa će ljubitelji njenog stila moći pratiti sve promjene i nove detalje. Za sada, njezina kuća nudi inspiraciju za sve koji vole spoj vintage elegancije i modernog dizajna, a njen pristup uređenju donosi dašak romantične nostalgije u svaki prostor.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba