Na premijeri filma

Jada Pinkett Smith i Will Smith viđeni skupa prvi put nakon otkrića da ne žive zajedno

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Prvi put od otkrića prošle jeseni da već neko vrijeme ne žive zajedno, Will Smith i njegova supruga Jada Pinkett Smith pojavili su se zajedno, držeći se za ruke, na glamuroznom događaju. Par se pojavio na premijeri četvrtog nastavka akcijske franšize "Zločesti dečki", u kojem Will Smith i Martin Lawrence igraju glavne uloge.

Pratila su ih i njihova djeca, 25-godišnji sin Jaden i 23-godišnja kćer Willow. Na crvenom tepihu podržale su ih i Willov 31-godišnji sin Trey iz prvog baka, njena majka Adrienne Banfield-Norris te Jadenova djevojka Sab Zada, piše Daily Mail.

Na premijeri, porodica holivudskog glumca pokazala je slogu koja je prošle jeseni bila poprilično narušena nakon što je Jada Pinkett Smith priznala u intervjuu za NBC News. U oktobru 2023., tokom razgovora s voditeljicom i novinarkom Hodi Kotb, Jada je otkrila da već sedam godina ne živi sa svojim suprugom, tri godine starijim glumcem.

Ovo šokantno otkriće postalo je viralno, sugerišući da je njihov odnos, koji je izgledao čvrsto prema vani, zapravo bio "predstava" za javnost. Međutim, kasnije je Jada Pinkett pojasnila da se, unatoč različitim adresama, ona i Will Smith neće razvesti. Istakla je da se vole na svoj način, iako su se razdvojili zbog osjećaja iscrpljenosti pokušajima rada na svom braku.

Glumica je dodala kako su oboje bili "zarobljeni u fantaziji o tome što mislimo da bi druga osoba trebala biti". Sada se čini da je najteže iza njih, a da su izgladili nesuglasice koje su ih udaljile, uključujući i Jadinu aferu 2015. s pjevačem Augustom Alsina kad je imala 43 godine, a on 22.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba