minut srca mog

Jelena Rozga o koncertu u Sarajevu: 'Ovo je završetak jedne prekrasne priče'

Autor: Žene.ba
FOTO: zene.ba
Popularna hrvatka pjevačica miljenica svih generacija Jelena Rozga stigla je u Sarajevo kako bi najavila svoj posljednji koncert u turneji "Minut srca mog" koji će održati 02. novembra u Zetri.

Tim povodom, danas je održana press konferencija na kojoj je pjevačica otkrila šta publika može očekivati te i kako se osjeća s obzirom da se datum spektakla sve više približava.

Jelena Rozga najavljuje brojna iznenađenja i različite koreografij, za koju će se pobrinuti Žiga Sotlar, jedan od najboljih koreografa u Europi, a scenski nastup će biti senzacionalan – sa zahtjevnom pirotehnikom.

Pjevačica je naglasila da će ovo biti posebno emotivan koncert, kao i svaki do sada. Također, za nju je posebno važno što će te noći uz nju biti njeni bliski ljudi.

"Strašno je koliko se ja tome radujem i koliko sam uzbuđena. Ovo je kao završetak jedne prekrasne priče, tako da će vjerovatno biti puno suza. Naravno, doći će svi moji dragi ljudi", objasnila je Rozga.

Na spektaklu u Zetri očekujemo da čujemo njene velike hitove koji su upotpunili njenu 28-godišnju karijeru: "Bižuterija“, "Okus mentola", "Nirvana", "Solo igračica" i mnoge druge, ali i najnoviji "Lavica".

Ulaznice se mogu kupiti putem online sistema kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima na platou Skenderija i u Ferhadiji.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba