Obavijestila ih putem storya

Rita Ora otkazala nastup u Budimpešti nakon što je noć provela u bolnici

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Pjevačica Rita Ora iznenada je otkazala svoj nastup u Budimpešti samo nekoliko sati prije nego što je trebala izaći na scenu, zbog nepredviđenih problema sa zdravljem. Ova odluka dolazi nakon što je provela noć u bolnici.

Originalno, Rita Ora je trebala nastupiti na Campus Fesztivalu u Debrecinu, ali je, prema riječima njenog menadžmenta, bila prisiljena otkazati zbog "naredbi ljekara". Pjevačica je svoje fanove obavijestila putem Instagram storyja, koji prati više od 16 miliona ljudi. U svojoj poruci, Rita nije navela detalje o zdravstvenom stanju koje je zahtijevalo medicinsku intervenciju.

U poruci koju je objavila, Rita Ora je izjavila: „Molim vas, oprostite na ovom neočekivanom razvoju događaja. Nažalost, neću moći večeras nastupiti na Campus Festivalu. Nakon što sam provela noć u bolnici u Budimpešti, moram se temeljito odmoriti i slijediti upute ljekara. Tako mi je žao mojih fanova koji će danas biti tamo i iskreno sam zahvalna na razumijevanju.“

Ova situacija dolazi nakon njenog nedavnog uspješnog nastupa u Vilniusu u Litvaniji, gdje je pred 50 hiljada ljudi izvela energičan koncert.

Rita Ora je već zakazala svoj sljedeći nastup na Lovestream festivalu u Slovačkoj, koji je planiran za 16. august. Fanovi se nadaju da će se pjevačica uspjeti oporaviti na vrijeme kako bi mogla nastaviti sa svojim turnejama i performansima.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba