Niže uspjehe

Adi Šoše u rekordnom vremenu rasprodao karte u Zagrebu, pa najavio još jedan spektakl

Autor: Žene.ba
Foto: Press
Popularni pjevač Adi Šoše nastavlja nizati uspjehe, a najnoviji je rekordna prodaja karata za njegov prvi koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. U manje od tri dana, sve ulaznice su rasprodate.

Ovaj 29-godišnji pjevač iz Mostara, koji je osvojio srca publike širom regije, izrazio je oduševljenje zbog izvanrednog odaziva. U izjavi povodom rasprodanog koncerta, Adi Šoše je istakao koliko mu znači podrška zagrebačke publike.

Adi Šoše je postao jedno od najtraženijih imena na regionalnoj muzičkoj sceni. Ovaj talentovani pjevač, koji je ujedno diplomirani inženjer građevine, stekao je popularnost koju mu kritičari često upoređuju s velikim imenima poput Zdravka Čolića. Njegova karijera započela je u saradnji s poznatim producentom i tekstopiscem Amilom Lojom, koji je autor mnogih njegovih hitova. Njihova saradnja, koja je počela spontano, brzo je rezultirala brojnim uspješnim projektima.

Šoše je sa svojim prvim singlom "Nije lako biti ja" i istoimenim albumom postigao značajan uspjeh, a hitovi kao što su “Najljepši cvijet”, “Od jeseni do proljeća”, “Pusto ostrvo” i duet s Tonyjem Cetinskim “Sve ili ništa” učvrstili su njegovu poziciju na muzičkom nebu.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba