Lifestyle

Plava boja imperativ je za tople dane, a nose se sve njezine nijanse

Autor: Žene.ba
plava-boja-proljece-inspiracija-1

Plava boja jedna je od onih koje jednako dobro funkcioniraju u svim sezonama – nije rezervirana samo za jedno godišnje doba, već njezine nijanse možemo viđati tijekom cijele godine. U teoriji, one tamnije nekako su više namijenjene zimskoj garderobi, dok u proljetnoj prevladavaju pastelne nijanse. Međutim, moda s gradskih ulica i s društvenih mreža potvrdila je da je u teoriji nešto drukčije, a ovog proljeća vladaju baš sve nijanse ove decentne, a istovremeno omiljene boje.

ZAŠTITNI ZNAK MORNARSKOG LOOKA

Ona je pravi must have u garderobi, bez obzira na to na kojem se odjevnom komadu ili modnom dodatku nalazila. Mnogi je vole jer neodoljivo podsjeća na ljetne dane i more, osobito u kombinaciji s bijelim tačkicama i prugicama. Možemo slobodno reći kako je zaštitni znak mornarskog looka, a upravo se on svake sezone “ušulja” u ženske, ali i muške ormare. Dovoljna je tek jedna prugasta majice, dobri, stari jeans, sako i – spremni ste za dan! Budući da nije jako upečatljiva, dobra je ideja isfurati total look u plavom – primjerice, matchy-matchy plavo odijelo može biti super primjer “pomaknute” klasike u ormaru, a takve komade ćete obožavati jer su nosivi u različitim prilikama.

Zavirili smo u ponudu dizajnerskih i high street trgovina i pronašli genijalne komade. Osim jeansa s kojim definitivno nema greške, tu su i spomenuta odijela. Možete ih nositi u kombinaciji, ali i odvojeno, izbor ja na vama! Ipak, prevladavaju dva omiljena komada za toplu sezonu – suknje i haljine. One su ženstvene, lepršave i romantične, a dobra su investicija jer se mogu nositi za kavu u gradu, na posao ako ne postoji strogi dress code te, naravno, u izlazak!

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Twinset

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Pull&Bear

Pull&Bear

Pull&Bear

Pull&Bear

Mohito

Mohito

Mohito

Mohito

Mohito

Mohito

Mohito

Mohito

Mohito

Reserved

Reserved

Reserved
Journal.hr
© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba