Udruženje Bubamara

'Porodični dan' na Ilidži: Igra, zabava, aktivnosti i pokloni za pregršt dječijih osmijeha

Autor: Žene.ba
U Sportsko-rekreativnom centru 'Emir Bogunčić Čarli' na Ilidži danas se održava "Porodični dan", u organizaciji Udruženja Bubamara.

Ovaj događaj je namijenjen djeci i roditeljima i pruža jedinstvenu priliku za zajedničku zabavu kroz razna takmičenja i sportske aktivnosti.

Reporter Vijesti.ba posjetio je ovo veselo mjesto i zabilježio sjajnu atmosferu.

Djeca se takmiče u igrama kao što su survivor poligon, fudbalu, odbojci na pijesku, prelaze sportske poligone sa preprekama, igraju košarku i mnoge druge uzbudljive igre.

Organizovano je i druženje sa animiranim likovima i maskotama pa smo na Ilidži sreli i Spidermana, Simbu, Dinosaura... Razdragani klaun zabavlja goste "Porodičnog dana" i dijeli im poklone.

Udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka" sa svojim shopom "Srce za djecu" omogućilo je prisutnim da kupe njihove proizvode i učine dobro djelo.

Djeca su degustirala sladoled, ali i dobila poklone od kompanija koje su prijatelji današnjeg Porodičnog dana.

Mali umjetnici su dali mašti na volju pa uz kist i boju stvorili prava mala-remek djela.

Podsjećamo, događaj se održava danas do 15.00 sati, a ulaz je besplatan, stoga stignete još povesti svoje najmilije i uživati u nezaboravnom danu punom smijeha, igre i pozitivne energije!

Općina Ilidža i njen načelnik Nermin Muzur glavni su sponzori ovog događaja. 

Medijski partner događaja je Radio M Media Group (Vijesti.ba, Biznis.ba, Žene.ba, Čuvajzdravlje.ba, Radio M i Radio Mplus).

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba