Lifestyle

Street style kombinacije stvorene za prve proljetne dane

Autor: Žene.ba
juliamateian

Od službenog početka proljeća dijeli nas još manje mjesec dana, no sudeći prema vremenskim prilikama, na gradskim ulicama modno proljeće već je procvalo. S obzirom na iznad prosječno visoke temperature za ovo doba godine, mnogi su se odvažili na razigrane gradske kombinacije i odbacili slojeve koji su obilježili zimske mjesece. Čini se kako nas tmurni, melankolični dani polako napuštaju, a nove kolekcije koje su osvanule na policama poznatih brendova, inspiriraju na modne pothvate s kojima ćemo sigurno zakoračiti u nadolazeću proljetnu sezonu.

Prijelazno razdoblje međutim, često nam zadaje nedoumice jer jutra i večeri još uvijek su poprilično hladna. Terase omiljenih kafića mjesto su beskrajnih ispijanja kava i uživanja na suncu, a još jedan od razloga zašto ih volimo jest da s njih tražimo inspiraciju i sakupljamo ideje za gradske kombinacije u kojima ćemo provesti prve tople proljetne dane.

GRADSKE KOMBINACIJE U KOJIMA KORAČAMO PREMA PROLJEĆU

Jedan od razloga zašto se veselimo proljeću je zasigurno smanjivanje obujma odjeće i unošenje vedrih boja u naše ormare. Modni favoriti već su osvanuli u gradskim izlozima, a svakim danom sve češće ih viđamo i u šetnji ulicama. Toplija pokrivala još uvijek su nam potrebna, a kao uvijek rado viđeni komad u proljetnoj garderobi i ove godine istaknula se kožna jakna.  Nezaobilazni su i lagani kaputi za ženstvenije ili poslovne gradske kombinacije koji savršeno padaju i u trenu ‘poliraju’ cjelokupan izgled. O ‘golim’ gležnjevima vode se brojne rasprave koje će napokon završiti porastom temperatura kada ćemo uskočiti u divne nove modele sandala s remenčićima i salonki s geometrijskim potpeticama.

Dnevne haljine osvanule su s uzorkom, tačnije printom koji je najavljen kao apsolutni hit sezone. Trendseterice su u prvim proljetnim outfitima još jednom naglasile zašto su baš traperice najpoželjniji komad za urbane gradske kombinacije. Ako ih spojite s bijelom ili neodoljivom prugastom plavom košuljom, gležnjačama ili tenisicama i naravno, crnom kožnom jaknom dobili ste bezvremensku kombinaciju za gotovo svaku prigodu. U nastavku donosimo razigrane gradske kombinacije za duge šetnje i druženja na suncu.

Žene.ba

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba