Trenutni favorit

Ovo rumenilo je hit na TikToku, a voli ga i Sabrina Carpenter

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Kada birate rumenilo, cilj je pronaći nijansu i formulu koja će vašem licu osigurati dugotrajnu svježinu i rumenost. Čini se da je internet otkrio novi favorit u toj kategoriji: Armani Beauty Luminous Silk Cheek Tint rumenilo u nijansi 53.

Ovaj tekući proizvod dolazi u nježnoj pastelnop ružičastoj boji koja trenutno može pomladiti vaš izgled, što je jedan od razloga zašto je postao omiljen u beauty zajednici.

Njegova lagana, tekuća formula s finim pigmentima pruža prirodan i zdrav sjaj obrazima koji traje do 12 sati. Osim toga, može se koristiti i na usnama.

@sydneyschiffer

I get way too excited over makeup lol

♬ original sound - Sydney Schiffer

Formula je obogaćena tehnologijom koja zaglađuje kožu, što dodatno poboljšava make-up izgled. Iako dolazi u šest nijansi — od vibrantne narandžaste preko koraljne crvene do ljubičaste u boji šljive — baby pink nijansa, koja podsjeća na šećernu vatu, postala je najpopularnija. Ovu nijansu koristi i pop zvijezda Sabrina Carpenter, kao i mnogi korisnici TikToka. Količina video objava i tutorijala prikazuje kako dobro ovo rumenilo izgleda na različitim tipovima kože.

@krysten_wags Armani you didn’t need to go that hard but u absolutely did @Armani beauty #armanibeautyluminoussilkblush ♬ original sound - krysten wags

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba