Ljepota

Pet trenutačno najpopularnijih frizura koje možete napraviti i kod kuće

Autor: Žene.ba
frizure-cover

Koliko vam se često dogodi da vidite neku odličnu frizuru, najčešće s modne piste ili nekog cool profila na Instagramu, no zatim vrlo brzo shvatite da ju je preteško iskopirati, osim ako ne potražite pomoć u frizerskom salonu. No, ove sezone to neće biti problem, s obzirom da su fashionistice isfurale proljetne frizure koju baš svatko može napraviti doma. Potrebna je tek četka, malo pjene za kosu, pokoja ukosnica i, naravno, dobra volja. Ako i niste najspretniji sa stiliziranjem kose, uvijek možete potražiti pomoć mame ili prijateljice. Međutim, ove su frizure iznimno jednostavne i, što je još bitnije, gotove za čas!

RAZDJELJAK PO SREDINI

@anoukyve

Svaka žena ima “svoju” stranu na koju se češlja i stavlja razdjeljak, no ovog proljeća sve ide prema – sredini! Naime, u trendu je upravo centrirani razdjeljak, a takva je frizura vrlo jednostavna za oblikovanje. Kosu je dovoljno tek počešljati, a možete svezati i “nemaran” rep te pritom ostaviti prednji dio raspušten.

UKRASI U KOSI

@irisdijkers

Kopče, ukosnice, scrunchieji, rajfovi, špangice kakve smo nosili u djetinjstvu… Ovog proljeća u kosi je dobrodošlo baš sve, a ovi modni detalji mogu se uklopiti baš u svaku frizuru… Rep, razbarušena punđa, pletenice, ravna kosa, kovrče – paše na sve! I izbor u high street trgovinama je jako velik pa je pravi čas da nabavite omiljeni dodatak za kosu.

FRIZURA INSPIRIRANA CARRIE BRADSHAW

@anoukyve

Negdje oko druge sezone kultne serije Sex i grad, Carrie je imala divnu frizuru… Raspuštenu, pomalo razbarušenu frizuru s valovima u kosi koja izgleda jako ležerno i neopterećeno, a oko nje ne treba poseban “angažman” – idealno za dane kad ste u žurbi!

SLOJEVITI BOB

@_hollyt

Kosa kratke ili srednje dužine definitivno je jedna od najpopularnijih ove tople sezone, a na beauty tronu smjestio se slojeviti bob s lagano stiliziranim valovima. Ne čudi nimalo s obzirom na to da se radi o frizuri idealnoj za različite prigode, a jednostavno ju je napraviti.

NISKA PUNĐA

Brza, jednostavna i stylish frizura jedna je od najpopularnijih ovog proljeća. Na gradskim ulicama i društvenim mrežama viđamo brojne njezine varijacije, a jedna od najtrendi definitivno je ona sa scrunchiejem i nekoliko izdvojenih pramenova na prednjoj strani.

@_hollyt

Journal.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba