Moda

3 najpopularnije vjenčanice za ljeto 2018. na Pinterestu

Autor: Žene.ba

Pinterest je izvrsna platforma za modna nadahnuća bez obzira tražite li odjevne komade za svaki dan ili haljine za svečana događanja poput vjenčanja.

Ne čudi stoga što brojne korisnice, ali i modni dizajneri obraćaju pažnju što se najviše gleda i “pina” na Pinterestu.

Kada su u pitanju vjenčanice, kreacije Grace Loves Lace i dalje su najpopularnije među korisnicama ove društvene mreže. Ove sezone osobito je popularan model Camille, koji karakteriziraju dugi rukavi od bijele čipke i s dramatičnim izrezom na leđima.

Da su ove godine vrlo tražene haljine s naglašenim leđima potvrđuje i brend Anna Campbell Bridal čija se haljina Savannah nalazi na drugom mjestu najpopularnijih haljina na Pinterestu.

Riječ je o modelu s prekrasnom čipkom na leđima koja oduzima dah, ali i tajnim rastezljivim dijelom na predjelu struka koji mladenkama omogućuje da sjede, jedu i u potpunosti uživaju u svojem vjenčanom danu.

Anna Campbell Bridal haljina Savannah

Odvažnije mladenke, pak, biraju dvodijelnu vjenčanicu australske dizajnerice Karen Willis Holmes. Haljina Mabel ima jednostavan, ali decentan A kroj koji naglašava žensku figuru te šik kratke rukave koje razigravaju cijelu kombinaciju.

Karen Willis Holmes haljina Mabel
Zadovoljna.hr
© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba