Preslatko

I trudna, Hailey Bieber nastavlja da diktira modnim trendovima, a sada je lansirala najnoviji

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Hailey Bieber, vrhunska beauty i modna influencerica čiji uticaj ne jenjava ni tokom trudnoće, i dalje diktira trendove šminkanja, manikure i mode.

Nedavno je lansirala novo mini rumenilo koje je odmah postalo hit među korisnicama društvenih mreža. Sada predlaže da se okrenemo topovima u stilu marama kako bismo probudili ljetni modni duh, ili da sami napravimo top koristeći šal u obliku trokuta za retro vibe.

"Samo slatke stvari", napisala je Hailey uz fotografiju u šarenim gaćicama, noseći top u stilu marame s plavim cvjetnim uzorkom. Dodala je bijelu mašnu na vrhu glave, zamijenivši svoju prepoznatljivu manikuru efektnom narandžastom bojom.

Hailey nas podsjeća da narandžasta manikura sjajno izgleda u ljetnim danima, što je još jedan modni trik koji ćemo s veseljem usvojiti ove sezone. Ali vratimo se topovima u stilu marama koje možemo vidjeti na svakom koraku ovog ljeta.

Najpraktičnija opcija je odabrati top koji izgleda kao marama, pružajući sigurnost čak i ako ne nosite grudnjak.

Loading...

Za one koji se odluče za maram poput Hailey, preporučuje se odabir dovoljno velikog modela, korištenje naljepnica za grudi u boji kože i vježbanje čvrstog čvora za udobnost i sigurnost tokom kretanja.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba