Ljetni hit

Kako nositi haljine sa otvorenim leđima

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram
Dok temperature polako dostižu svoje vrhunce, mnogi od nas mijenjaju svoje outfite više puta tokom dana kako bi se prilagodili različitim obavezama i prilikama. U jutarnjim satima, često biramo haljine i patike – jednostavnu kombinaciju koja je uvek pouzdana. Tokom popodneva, provodimo vreme uz bazen u trendi kupaćim kostimima sa karnerima. Kada sunce zađe, prelazimo na večernje šetnje i obroke na otvorenom, gde dolazi na scenu elegantna, ali jednostavna odjevna kombinacija – haljine sa otvorenim leđima. Evo zašto su ove haljine savršen izbor za ljetne stilizovanje i kako ih nositi sa stilom.

Haljine sa otvorenim leđima: Trend sezone?

U novoj ljetnoj sezoni, uz bijele maxi haljine, cvjetne modele, wrap haljine i lanene komade, sada se na modnom radaru nalaze i haljine sa otvorenim leđima. Ove haljine donose savršen spoj trendi i chic estetike, te ih možete lako kombinovati sa različitim cipelama i aksesoarima. Bilo da se odlučite za opušteniju ili sofisticiraniju verziju, haljine sa otvorenim leđima su odlično rešenje koje će dodati jedinstvenu notu vašem izgledu. Čak i kada su u pitanju jednobojne haljine bez dezena, ovaj detalj može transformisati vaš outfit i učiniti ga posebnom.

Savjeti za nošenje haljina sa otvorenim leđima

Kada se odlučite za haljinu sa otvorenim leđima, važno je obratiti pažnju na donji veš koje nosite. Evo nekoliko savjeta kako da pronađete savršeni grudnjak za ovakav tip haljine:

Adhesive Bra: Ovaj samoljepljivi grudnjak je idealan za haljine sa otvorenim leđima. Bez bretele i kopče na zadnjoj strani, pruža potrebnu podršku i diskreciju. Kada je izrađen od kvalitetnog materijala, adhesive bra je udoban i lagan – savršen za haljine koje same po sebi nude minimalan pokrivač.

Brassiere sa Transparentnim Bremama: Ako vaša haljina ima otvorena leđa, ali nudi minimalan prelaz, transparentne bremene mogu biti od pomoći. Ovaj tip grudnjaka osigurava diskretnost, dok pruža dodatnu podršku.

Za haljine sa dubokim otvorenim leđima, možda će vam biti lakše da se odlučite za opcije koje ne zahtjevaju nikakvu podršku ili čak ići bez grudnjaka, u zavisnosti od vašeg komfora.

Kombinovanje i stilizovanje

Haljine sa otvorenim leđima su izuzetno svestrane i mogu se stilizovati na različite načine. Za ležerniji izgled, kombinujte ih sa sandalama i jednostavnim nakitom. Za večernje prilike, dodajte elegantne štikle i statement nakit. Bez obzira na priliku, ovaj tip haljine će vam omogućiti da se izrazite na poseban način, istovremeno osiguravajući da se osećate udobno i samouvjereno.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba