Neobična kombinacija

Pjevačica Katy Perry oduševljava modnim stilom u Parizu

Autor: Žene.ba
Foto: Katy Perry / X
Katy Perry, trenutno u Parizu, ne prestaje očaravati svojim modnim odabirom. Dok je prisustvovala modnim revijama, uključujući onu brenda Balenciaga, privukla je pažnju svojim jedinstvenim stilom i van modne piste.

Posebno je privukla pažnju svojim izlaznim outfitom iz hotela, gdje je kombinovala nespojive elemente u izuzetno zanimljivu modnu priču. Nosila je svilenkastu haljinu u negliže stilu koju je uparila s neobičnim modnim dodatkom - kačketom sportskog stila Balenciaga brenda, ukrašenom natpisom u stilu turističkih suvenira. Ovaj smjeli spoj sporta i elegancije istaknuo je njezinu modnu hrabrost i sofisticiran ukus.

Uz kačket, dodala je sunčane naočale i elegantne "mules" sandale s kitten potpeticom, stvarajući harmoničan balans između casual i chic elemenata. Katy Perry je još jednom demonstrirala kako najzanimljiviji modni izrazi nastaju kada se usudimo kombinovati različite stilove, stvarajući svjež i inspirativan izgled.

Njezin modni rizik isplatio se, te je pokazala da je zaista vladarica ne samo muzičke scene, već i svjetske modne scene.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba