kreativnost

Tie-Dye manikir Dua Lipe koji daje chic izgled

Autor: Žene.ba
FOTO: Instagram
Od prošle godine, Dua Lipa je u svojoj tamno crvenoj eri – prešla je s tipične crne boje kose na zavodljive cherry coke pramenove, što je ubrzo postalo popularan trend boje kose.

Iako je pjevačica nosila ovu hrabru boju tokom ljeta, zadržala ju je kao svoj jesenji izgled za 2024. godinu, čak je uskladila i svoj najnoviji manikir s njom.

Tie-Dye manikir Dua Lipe: Svestrani manikir

Osim što se ističe svojim stilom, pjevačica Houdini voli da izražava svoju kreativnost kroz nail art. Neki od njenih najpoznatijih dizajna uključuju crno-sivi aura dizajn, karirasti chrome i manikir inspirisan lavom. Njena najnovija kreacija, međutim, predstavlja pravi jesenski san.

Na cool nijansi neprozirnog mliječno bijelog laka, Lipa je imala chic cherry mocha tie-dye dizajn. Tajna njenog savršenog manikira? Dok njena omiljena manikirka, Michelle Humphrey, još uvijek nije otkrila tačno kako je postigla ovaj izgled, vjerovatno je korišten blooming gel lak.

Blooming gel lak pruža vodcolor efekat na noktima, što olakšava kreiranje nekih od najmodernijih dizajna. Pored groovy tie-dye noktiju, slični uzorci kao što su krokodil print i ljetnji pool water nokti također se mogu napraviti uz pomoć ovih popularnih formula.

Tie-Dye manikir Dua Lipe: Blooming gel ključ

Dua nije jedina zvijezda koja voli jedinstvene manikire. Prošle godine, Hailey Bieber se pohvalila luksuznim, nesavršenim manikirom sa sličnim blooming gel dizajnom u duginim bojama. Megan Thee Stallion takođe eksperimentiše sa neobičnim nail artom, poput holografskih noktiju inspirisanih leptirima.

Pored šarenih French tips i chrome finiša koji su trendi za jesen 2024. godine, tie-dye manikir se pokazao kao najcool način za podizanje vašeg nail art nivoa. Sa raznovrsnim stilovima, mogućnosti su beskrajne, a svaka dama može pronaći inspiraciju koja joj odgovara.

Ovaj trend manikira je savršen način da dodate malo kreativnosti i boje svom jesenskom izgledu!

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba