Moda

Zašto Dior prodaje slamke za 150 dolara?

Autor: Žene.ba
profimedia-0416166368-790x469

Otkako smo se, kako bismo spasili planet, počeli odricati jednokratnih plastičnih slamki, one koje se mogu reciklirati postale su ultimativni must have za sve one imali ekološki osviještene.

https://www.instagram.com/p/B0WpDnZiw2c/?utm_source=ig_embed

Na svu sreću, održivost i ekološka osviještenost stigle su u fokus brojnih luksuznih brendova diljem svijeta koji su sve ozbiljnije počeli percipirati ulogu mode u zagađenju našeg eko sustava. Kako bi doskočio smanjenju jednokratne plastike kada je riječ o slamkama koje se njišu u našim ljetnim koktelima, Dior je na tržište izbacio jedan vrlo zanimljiv (i basnoslovno skup) proizvod – staklene slamčice koje prodaje po cijeni od čak 150 dolara.

U predivnoj, ručno oslikanoj kutijici s Dior logom nalazi se, naime, set od šest slamčica izrađenih od puhanog stakla koje zasigurno nećete koristiti samo jednom. Sudeći po cijeni, radi se o ultimativnom luksuznom asesoaru koji će si moći priuštiti samo rijetki tako da Diorovom doprinosu ekologiji ipak ne možemo dati previše kredita, barem kada je riječ o ovom proizvodu.

https://www.instagram.com/p/BrknUrgl6po/?utm_source=ig_embed

No, želite li si priuštiti ovaj jedinstveni asesoar i pritom biti ekološki osviješteni, set staklenih slamki s Dior potpisom možete pronaći na njihovim online stranicama i u odabranim Dior buticima.

Elle.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba