Moda

Zašto je Kim Kardashian počela nositi samo vintage Thierry Mugler haljine?

Autor: Žene.ba
BeFunky-collage-30-790x440

Uskoro Montrealskom muzeju likovnih umjetnosti se otvara izložba posvećena francuskom modnom dizajneru Thierryu Mugleru. Kao dio kolekcije biti će izložene modne kreacije iz 1970-ih i 1990-ih godina, uz kreacije koje je dizajnirao za zvijezde kao što su David Bowie, Lady Gaga i Beyonce.

No, čini se da nisu samo oni otkrili provokativnu stranu njegovog dizajna, već je i jedna od najpoznatijih provokatorica današnjice postala vjernom poklonicom.

https://www.instagram.com/p/BuXWtPEgU4x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Osobito često u Mugleru moglo se u zadnje vrijeme vidjeti Kim Kardashian. Na jednom od događanja se pojavila u haljini s otiskom zmije. Zanimljivo je da je tkanina ukrašena šljokicama koje imitiraju ljuske. Sam dizajner nije koristio zmijsku kožu, a prije mnogo godina bilo je vrlo rizično dizajnirati luksuzne haljine i istodobno imitirati skupe materijale.

Jedna od najprovokativnijih kombinacija je postala Kimina haljina na ceremoniji dodjele nagrada Hollywood Beauty Awards napravljena od  baršunastih vrpci, koje gotovo u potpunosti otkrivaju grudi. Bila je to haljina iz kolekcije proljeće-ljeto iz 1998. godine.

https://www.instagram.com/p/BuCN345gk8n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Akcija “Provokacija” je u punom jeku, a koju će sljedeću kreaciju Kim izabrati kako bi šokirala javnost, sigurno ćemo uskoro otkriti.

Elle.hr

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba