foto

Doručak i kafica uz preslatke žirafice

Autor: Žene.ba
micato.com
U srcu Kenije, blizu glavnog grada Nairobi, nalazi se jedinstveni hotel naziva Giraffe Manor, koji privlači posjetitelje iz cijelog svijeta svojom neobičnom ponudom – mogućnošću doručkovanja u društvu žirafa.

Ova raskošna vila, koja datira iz 1930-ih godina, postala je simbol ekskluzivnog putovanja i pruža iskustvo koje se teško može usporediti s bilo kojim drugim.

Giraffe Manor nije samo luksuzan hotel; to je dom za nekoliko žirafa Rothschildovih, vrste koja je ugrožena i zahtijeva posebnu zaštitu.

Ove prekrasne životinje slobodno se kreću po imanju, a gosti imaju priliku s njima provesti nezaboravne trenutke. Ujutro, dok se poslužuju doručci, žirafe često izvire kroz prozore, gurajući svoje slatke njuške i tražeći poslastice koje im gosti rado nude.

Zamislite jutro u kojem se budite u luksuznoj sobi s pogledom na prekrasno uređen vrt i žirafe koje se kreću oko vas. Uz miris svježe pripremljene kafe i doručka, osjećaj je neprocjenjiv, prneosi elegant.hr

Osim što pruža jedinstveno iskustvo, Giraffe Manor nalazi se u blizini drugih atrakcija u Nairobiju, poput Nacionalnog parka Nairobi, gdje možete vidjeti razne divlje životinje.

Hotel nudi i organizovane ture koje će vam omogućiti istraživanje ovog fascinantnog grada, a nakon dana ispunjenog avanturom, možete se vratiti u svoj luksuzni smještaj i uživati u opuštanju uz preslatke žirafe.

Giraffe Manor se također ponosi svojim ekološkim naporima

Hotel aktivno sudjeluje u očuvanju i rehabilitaciji žirafa, educira posjetitelje o njihovoj ugroženosti i važnosti očuvanja prirode.

Svi gosti pozvani su da postanu dio ove misije, a njihov boravak u hotelu doprinosi održivim projektima koji pomažu u očuvanju ovih prekrasnih stvorenja.

Giraffe Manor doista nudi iskustvo koje nadmašuje obične boravke u hotelu jer doručak uz žirafe nije samo obrok; to je trenutak koji ćete zauvijek pamtiti.

Ako tražite nezaboravno putovanje i želju da se povežete s prirodom na poseban način, Giraffe Manor je idealan hotel za vas.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba