Zvijezda Gossip girl

Chuck Bass se ženi: Ed Westwick i Amy Jackson ovaj vikend izgovaraju sudbonosno 'da'

Autor: Žene.ba
Foto: X
Britanski glumac Ed Westwick, poznat po ulozi Chuck Bassa u popularnoj seriji "Gossip Girl", uskoro će reći svoje "sudbonosno da".

Ovaj vikend Ed i njegova dugogodišnja djevojka, a sada zaručnica, Amy Jackson, zakazali su ceremoniju vjenčanja koja će se održati na predivnoj Amalfi obali u Italiji.

Dok je Amy Jackson prošlog mjeseca proslavila svoj devojački vikend u luksuznom hotelu Plaza Athenee u Parizu s najbližim prijateljicama, Ed je bio zauzet svojim brojnim obavezama. On je proteklih nekoliko mjeseci provodio u Italiji, a sada se priprema za veliki dan.

Šta će nositi mladoženja?

Ed Westwick je na Instagramu podijelio da je već prošao prvu probu svog odjela za vjenčanje. Prema posljednjim informacijama, njegova odijela napravit će italijanska modna kuća Brunello Cucinelli. Poznato je da Ed već dugo sarađuje s ovom modnom kućom, a odijelo će sigurno biti custom made, sa sako na dvoredno kopčanje i slim fit pantalone.

Ko će od zvijezda “Gossip Girl” biti prisutan?

Iako još uvijek nije potvrđeno ko će sve biti među zvanicama, glumica Kelly Rutherford već je potvrdila svoje prisustvo. Također, postoji špekulacija da bi Leighton Meester, koja je u seriji igrala Blair Waldorf, mogla prisustvovati vjenčanju, no to još nije službeno potvrđeno. Bez obzira na to, ljubitelji serije nadaju se da će cijeli cast ponovno biti okupljen za ovu posebnu priliku.

Devojački vikend buduće mlade

Amy Jackson je svoj devojački vikend provela u stilu, s temom "Versailles drama" u hotelu Plaza Athenee. Uživala je u luksuznom apartmanu, fantastičnoj hrani i modnim kombinacijama. Svi prisutni su se odlično zabavili, a sada svi iščekuju kakvu će vjenčanicu odabrati Amy. Trenutno se špekulira da bi mogla biti izabrana od strane španskog brenda Pronovias.

Šta nas očekuje?

Iako su detalji o vjenčanju još uvijek u tijeku, jedno je sigurno – ovog vikenda Ed i Amy će napraviti veliki korak u svom životu, a mi ćemo s nestrpljenjem pratiti sve novosti.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba