Celebrity

Glumica prepoznatljivog osmijeha objavila fotku kakva se rijetko viđa

Autor: Žene.ba
Glumica prepoznatljivog osmijeha objavila fotku kakva se rijetko viđa

Jedna od omiljenijih holivudskih glumica, Julia Roberts ugodno je iznenadila svoje brojne obožavatelje kada je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj ona i suprug Danny Moder stoje na pješčanoj plaži i strastveno se grle. Naime, Julia rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života, a ovakve u društvu supruga prava su rijetkost.

'Hvala ti ljeto! Učinilo si nas sretnima i hrabrima. Prigrlili smo svaki trenutak ispunjen suncem', napisala je uz fotografiju te dodala hashtag 'vrijeme za obitelj'. Glumica i njezin suprug u braku su od 2002. godine, a u tom su razdoblju dobili i troje djece - blizance Hazel i Phinnaeusa te Henryja. Poznati su po tome da svoj obiteljski život drže podalje od medija, a glumica je nekoliko puta istaknula kako je s Dannyjem pronašla smisao.

'Kada sam počinjala karijeru bila sam sebična i posao mi je bio najvažnija stvar u životu, ali kada je Danny ušao u moj život, sve se promijenilo. Uz njega sam pronašla sebe. Kad razmišljam o životu, shvaćam da je upravo Danny u njega unio smisao. On i djeca, moja su svijetla točka', kazala je jednom prilikom.

https://www.instagram.com/p/BnSndgUBqET/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Story.hr