Ostvaruju svoje snove

Ben i Jennifer traže savršenu nekretninu u New Yorku

Autor: Žene.ba
Ben i Jennifer traže savršenu nekretninu u New Yorku
Foto: X

Nakon što su prošle godine kupili veliku i luksuznu vilu u Beverly Hillsu, poznati par sada je u potrazi za novim domom.

Jennifer Lopez i Ben Affleck proveli su vikend u potrazi za novim domom u New Yorku. Poznati par je viđen kako izlazi iz jedne od nekretnina koja je trenutno na prodaju. Ako se odluče za kupovinu, to će biti njihov drugi zajednički dom. Prošle godine su kupili ogromnu vilu u Beverly Hillsu za 60 miliona dolara nakon gotovo dvogodišnje potrage. Njihov prvi dom otkako su u braku ima čak 12 spavaćih soba, 24 kupatila, veliki bazen i košarkaško igralište.

Ususret drugoj godišnjici braka, Jennifer Lopez i Ben Affleck su u potrazi za još jednom nekretninom, a Jennifer je izgledala vrlo raspoloženo što sugeriše da su možda već pronašli svoj novi dom. Za tu potragu, poznata pjevačica i glumica odabrala je vrlo ležernu kombinaciju, ali i obuću koja nije baš praktična za razgledavanje. Nosila je dolčevitu sa širokim trapericama i crnim kaputom, ali i visoke platforme koje nisu najudobnije za duže hodanje, posebno penjanje i spuštanje po stepenicama. Ipak, Jennifer je ostala vjerna svom omiljenom modelu obuće, uz koji je nosila svoju birkinicu i sunčane naočale.

Iako se čini da sve ide po planu za poznatu pjevačicu Jennifer Lopez, nedavno je doživjela značajan neuspjeh s novim albumom "This Is Me... Now". Bez obzira na ulaganje od 20 miliona dolara u album koji je objavljen u februaru ove godine, te objavi kratkog filma "This Is Me... Now: A Love Story" okupivši zvijezde i dokumentarca "The Greatest Love Story Never Told", te najave velike turneje, čini se da je uspjeh izostao.

Njen deveti studijski album zapravo je nastavak albuma "This Is Me... Then" iz 2002., koji je objavljen tokom njenog prvog odnosa s Benom Affleckom, te se tematizuje kao druga prilika u njihovoj ljubavi. Međutim, čini se da su njezine sumnje u izdavanje novog albuma bile opravdane. U dokumentarcu izjavljuje kako nije bila sigurna ima li publika zapravo želju čuti njezin novi album, što potvrđuje i njen neuspjeh na Billboardu. Iako je album u početku debitirao na 38. mjestu, ubrzo je potpuno nestao s liste. Dok je sedam njezinih prijašnjih albuma debitiralo u top 10 na Billboardu, album "Brave" je bio na 12. mjestu, što čini njezin najslabiji rezultat dosad.