foto

Brad Pitt otkrio ko mu je omiljena glumica: “Ona je najlepša žena na ekranu”

Autor: Žene.ba
Brad Pitt otkrio ko mu je omiljena glumica: “Ona je najlepša žena na ekranu”
FOTO: Ilustracija

Brad Pitt godinama važi za jednog od najpoželjnijih glumaca, a sada je otkrio i koja je tajna njegovog izgleda na pragu sedme decenije života, ali i ko je po njemu najlepša glumica.

Već dugo se spekuliše da je holivudski zavodnik odlučio da ode „pod nož“, što on još nije potvrdio, već uporno ističe da je za njegov mladački izgled zaslužan samo zdrav način života.

Brad Pitt “otkriva tajnu” dobrog izgleda

„Beauty tajna? Hm, živiš zdravo tokom radnih dana, a onda za vikend ‘zgriješiš kao lud’. Ja biram pizzu,“ odgovorio je Brad Pitt na pitanje o tajni njegove mladosti.

Njegov odgovor izazvao je brojne komentare na društvenim mrežama, jer korisnici smatraju da glumac laže i namjerno koristi ovu temu, iako su mnogi sigurni u to da se podvrgao zatezanju lica.

Drugi pak misle da je pizza šifra za nešto, dok treći su izmaštali da je Pitt odavno pronašao fontanu mladosti sa koje pije vodu, prenosi Danas.rs

U intervjuu za „Tiger Beat“ iz 1996. godine, Pitt je otkrio da ima „vrlo malo muškaraca“ koje poštuje i koji su mu omiljeni glumci u filmskoj industriji.

„Cijenim starije filmove jer prikazuju muškarca koji se bori za svoje principe. Poput Roberta Redforda. On je čovjek kom su težili drugi muškarci, a žene su željele da svi muškarci budu takvi“, rekao je on, prenosi „Unilad“.

Brad Pitt otkrio ko mu je omiljena glumica: "Ona je najljepša žena na ekranu"

Uprkos činjenici da izgleda da izgled igra veliku ulogu u krugovima slavnih, Pitt vjeruje da najveće zvijezde nisu uvijek ono što biste nazvali „seks simboli“, prenosi Index.hr.

„Kada vidite osobu, da li se fokusirate samo na njen izgled? To je samo prvi utisak. Kada vam neko ne zapne odmah za oko, već kasnije razgovarate sa njim, postaje najljepša osoba na svijetu“, objasnio je.

Glumac ističe da ljepota nije uvijek vezana za klasične standarde, ističući svoju omiljenu glumicu:

„Reći ću vam ko je moja omiljena glumica: Dianne Wiest. A vi je ne biste nazvali seks simbolom. Međutim, Dianne Wiest je, za mene, najlepša žena na ekranu.“