Celebrity

Chrissy Teigen otkrila što je frustrira kod supruga Johna Legenda

Autor: Žene.ba
Chrissy Teigen otkrila što je frustrira kod supruga Johna Legenda
U intervjuu za 'Entertainment Tonight' popularna američka manekenka i voditeljica, koju javnost obožava zbog otvorenosti o bilo kojoj životnoj temi, otkrila je kako je njezin suprug, slavni pjevač Jahn Legend - 'agresivna maza'.
'Spavamo goli, što vjerojatno već znate ili ste možda sada iznenađeni. No, on je luda, agresivna maza. Stalno bi se grlio i to jako, strastveno, a meni brzo postane vruće pa se nastojim otkotrljati na drugu stanu kreveta', otkrila je Chrissy.

[embed]https://www.instagram.com/p/BntoggPHnRf/?utm_source=ig_embed[/embed]

Popularni par, koji ima dvoje djece, Lunu (2) i Milesa (5 mjeseci), u braku se svađa baš kao i svaki normalni par, no manekenka je priznala kako je 'frustrira što John točno zna što treba reći kako bi smirio situaciju'!
Chrissy je također otkrila kako je ponekad živcira i to što javnost misli kako je John savršen muž, pa se poželi požaliti na njega. No, isto tako je svjesna da je on doista divna osoba a da je ona 'vatrena lopta' koju treba 'gasiti.
'Ja sam ta koja je pomalo luda, ali on zna kako me smiriti. Iako me to frustrira, jer ponekad baš želiš izderati se na nekoga, s njim to ne mogu', iskreno je priznala.
Zvijezda showa 'Lip Sync Battle' također je otkrila kako činjenica da su dobili djecu nije utjecala na njihov ljubavni život, nego sad njih dvoje pronalaze vrijeme samo za sebe, iako djecu također obožavaju.

[embed]https://www.instagram.com/p/BojveWwnuAW/?utm_source=ig_embed[/embed]

https://www.instagram.com/p/BmVSj8SHPTY/?utm_source=ig_embed

Cosmopolitan.hr