Celebrity

Elegantna Angelina Jolie ukrala je svu pažnju na kraljevskom događaju u Londonu

Autor: Žene.ba

Izgledala je kao članica kraljevske obitelji.

Angelina Jolie posjetila je London povodom obilježavanja 200. obljetnice reda svetog Mihaela i svetog Jurja, britanskog državnog viteškog odlikovanja koje je i ona primila od kraljice Elizabete II. 2014. godine, kako prenosi The Telegraph.

Svečana obljetnica održana je u najpoznatijoj britanskoj crkvi, londonskoj katedrali sv. Pavla, a čim je ušetala u nju, Angelina je sve okupljene oborila s nogu.

Glumica je odisala elegancijom i glamurom u blijedo sivoj haljini modne kuće Ralph & Russo s padajućim lađa izrezom, naglašenim strukom i volanima na donjem dijelu.

Look je upotpunila i chic detaljima; rukavicama i šeširićem u istoj nijansi kao i haljina, srebrnim salonkama i torbicom te zlatnim brošem u obliku cvijeta.

Kraljica je ceremoniju ipak morala preskočiti jer se nije osjećala dobro, kako piše Harper's Bazaar, a na događaju se nisu pojavili ni drugi poznati članovi obitelji uključujući njenog sina princa Charlesa i njegovu suprugu Camille te princa Harryja, Meghan Markle, princa Williama i Kate Middleton.

Index.hr