Holivudski zavodnici

Fotografije George Clooneya i Brad Pitta osvojile internet

Autor: Žene.ba
Fotografije George Clooneya i Brad Pitta osvojile internet
Foto: Instagram

Brad Pitt i George Clooney krasit će septembarsko izdanje magazina GQ, a njihove nove fotografije brzo su preplavile društvene mreže. Ova holivudska dvojica, poznata po svom šarmu i uspješnim karijerama, pozirala je za magazin u luksuznom ambijentu, uključujući scene u vodi dok su nosili odijela i naočare.

Snimanje i intervju održani su u predivnom dvorcu Miraval u Corrensu, Francuska, koji ima poseban značaj za Pitta, budući da je ovo imanje bilo i mjesto njegovog vjenčanja s Angelinom Jolie 2014. godine. Trenutno je to i epicentar pravnih bitaka između bivših partnera nakon što je Jolie prodala svoju polovinu imanja 2021. godine.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Clooney i Pitt iskoristili su priliku da progovore o svojem dugogodišnjem prijateljstvu i profesionalnoj saradnji. Clooney je istakao važnost međusobnog podržavanja, rekavši: "Mi smo prijatelji već dugo i važno je što se povremeno javljamo jedan drugome. Život može postati složen, i uvijek je bitno provjeriti kako su svi."

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Pitt je pohvalio Clooneya kao osobu koja "odlično razumije situaciju i zna kako da se snađe u teškim trenucima." Dodao je da će uvijek pozvati Clooneya za savjet kad mu bude najteže, te je naglasio kako su se poznavali još od '90-ih i prošli kroz mnoge izazove zajedno. "Znam da mi čuva leđa. Ja njemu čuvam leđa," rekao je Pitt.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Ova dva prijatelja posljednji put su radili zajedno 2008. godine na filmu "Burn After Reading", a njihova saradnja uključivala je i tri filma iz franšize "Ocean’s Eleven". Njihova nova zajednička uloga dolazi u filmu "Wolfs", koji će imati premijeru na Venecijanskom filmskom festivalu ove godine. Clooney igra profesionalnog kriminalca koji je zadužen za prikrivanje visokog profila zločina, dok Pitt utjelovljuje konkurentnog stručnjaka za isti posao. Oba "vuka samotnjaka" moraju u filmu ujediniti svoje snage kako bi riješili kompleksan slučaj.