Celebrity

Glumica na crvenom tepihu sa 38 godina mlađom pratnjom

Autor: Žene.ba
Glumica na crvenom tepihu sa 38 godina mlađom pratnjom

Alyssa Milano na posljednjem javnom pojavljivanju jednim je potezom osigurala sve poglede i privikla pažnju fotografa i uzvanika. Naime, glumica i aktivistkinja na četrnaestom UNICEF Snowflake Ball-u pojavila se u pratnji mališana koji je odmah osvojio sve, a riječ je o njezinom sedmogodšinjem sinu Milu Thomasu.

 | Author: Profimedia

Odjeven u crno odijelo, bijelu košulju i leptir mašnu, Milo je pozirao kao 'veliki', držeći za ruku svoju 45-godišnju majku koja je blistala u haljini s potpisom dizajnerice Pamelle Roland. Osim sina, Alyssi se pridružio i suprug Dave Bugliar, a vesela obitelj uživala je u glamuroznoj večeri popraćenoj humanitarnim karakterom. Također, glumica je sretna što joj se sin pridružio u ovoj akciji, s obzirom na to da ona još od 2003. godine angažirana na UNICEF-ovim projektima kako bi poboljšala živote djece diljem svijeta.

 | Author: Profimedia

Podsjećamo, Alyssi i Davu sin je uljepšao život dolaskom na svijet 2011., odnosno dvije godine nakon što su svoju vezu odlučili okruniti brakom. Osim Mila, glumica i njezin odabranik imaju i kćer Elizabellu Dylan Bugliari koja je u septembru navršila četiri godine.

https://www.instagram.com/p/BrJFlpGATsA/?utm_source=ig_embed

Story.hr