Celebrity

Gwyneth Paltrow objasnila zašto ne živi s mužem

Autor: Žene.ba
Gwyneth Paltrow objasnila zašto ne živi s mužem

Gwyneth Paltrow nikada nije bila konvencionalna poznata osoba. Od raskida s bivšim suprugom Chrisom Martinom do njezina neobičnog životnog dogovora s novim suprugom Bradom Falchukom, Paltrow ima vlastiti način ophodovanja s muškarcima.

U novom intervjuu za Sunday Times, glumica i Goop mogul otkrila je da ona i Falchuk ne žive zajedno, objašnjavajući kako on ostaje u njezinom domu četiri noći sedmično prije povratka u svoj dom. “Svi moji oženjeni prijatelji kažu kako način na koji živimo zvuči idealno i da ne smijemo ništa mijenjati”, rekla je Gwyneth.

Paltrow je također dodala da je razgovarala o situaciji sa svojom učiteljicom intimnosti Michaelom Boehm, koja je dala svoj pečat odobrenja, rekavši kako ta situacija pomaže u raspodijeli “polariteta”. Glumica je također govorila o svom prijateljstvu s bivšim suprugom, koji joj se pridružio zajedno s Falchukom na odmoru na Maldivima tijekom božićnih blagdana kako bi proslavili svoj novi brak. “Pa, naravno, Chris je obitelj i Brad i oni su prijatelji.”

https://www.instagram.com/p/Bu-MgUtF5Qt/?utm_source=ig_embed

Phvalila je i Martinovu novu djevojku, Dakotu Johnson, rekavši da je ona “fantastična žena” i “Obožavam je.”

Iako takva postavka možda neće funkcionirati za svakoga, očito za nju funkcionira.

Elle.hr