Lijepe vijesti

Hailey Bieber i Justin Bieber očekuju svoju prvu bebu

Autor: Žene.ba
Hailey Bieber i Justin Bieber očekuju svoju prvu bebu
Foto: Instagram

Poznati pjevač i američka manekenka sretnu vijest o prinovi koja im uskoro dolazi otkrili su na društvenim mrežama, objavivši pritom emotivne fotografije i video koji je oduševio njihove pratioce.

Izvor za TMZ je ubrzo nakon toga rekao da je Hailey trudna nešto više od šest mjeseci.

U oktobru je Hailey razgovarala za GQ o tome da je redovna meta glasina o trudnoći. „Nedavno su svi govorili: 'O, Bože, trudna je', a to mi se dogodilo više puta ranije", dodala je. „Postoji nešto što je obeshrabrujuće, dođavola, ne mogu jednom da budem deblja, a da nisam trudna? Bila bi laž kada bih rekla: Nije me briga. Kada dođe dan da je to istina, vi – ljudi na internetu ćete posljednji saznati.''

Tada je, također, izrazila veliko uzbuđenje da jednog dana postane roditelj. „To je nešto što će doći kada dođe“, rekla je. „I, iskreno, na kraju dana, tako je urnebesno koliko je ljudima stalo. Dozvolite mi da radim ono što želim sa svojim tijelom, a vi možete raditi sa svojim tijelom šta želite – i samo neka to bude tako.”

Iako se mjesecima šuškalo da imaju problema u braku, izgleda kako to ipak nije bila istina.  Oni su, objavivši emotivne fotografije i video, demantovali sve koji su sumnjavi u njihovu ljubav. Slavni par također je objavio i snimku s obnove zavjeta.

Hailey je nosila bijelu čipkastu haljinu modne kuće Ralph Laurent, dok se Justin odlučio za nešto ležerniji look.

Ovo će poznatom paru biti prvo dijete, a u braku su šest godina. Vjenčali su se sredinom 2018. u njujorškoj vijećnici, ali su neko vrijeme od javnosti skrivali da su izrekli sudbonosno "da". Ipak, sve se otkrilo 30. septembra kada su napravili veliko vjenčanje za prijatelje i zarekli se na vječnu ljubav u kapelici Somerset u Blufftonu u Južnoj Carolini.

Na vjenčanju su bila brojna poznata lica, između ostalih i Kendall Jenner, Camila Morrone, Haileyin otac Stephen Baldwin i njegov brat Alec. Fotografija sa svadbe gotovo da i nije bilo jer fotografi nisu imali pristup proslavi, a Justin je na svom profilu objavio tek dvije fotografije u zagrljaju svoje novopečne supruge.