Neumorno radi

Hailey Bieber i u trudnoći ima pune ruke posla: Snimila kampanju za YSL

Autor: Žene.ba
Hailey Bieber i u trudnoći ima pune ruke posla: Snimila kampanju za YSL
Foto: X

Iako je nedavno otkrila da je u drugom stanju, Hailey Bieber i dalje neumorno radi. U novoj, ljetnoj kampanji Saint Laurenta, ona je glavna zvijezda. Fotograf Gray Sorrenti snimio je u kolekciji pariške modne kuće dok je bila četiri mjeseca trudna. Kreativni direktor Yves Saint Laurenta, Anthony Vaccarello, inspiraciju je pronašao u odjeći prvih avijatičarki poput Amelije Earhart, koje su utirale put drugim pilotkinjama u prvoj polovici 20. stoljeća.

Anthony Vaccarello je svojoj luksuznoj kolekciji avijatičarskih kombinezona dodao profinjen, ženstveni dodir, ističući krojeve koji laskaju figuri i kožnate remene stegnute u struku. Kolekcija dominira zemljanim tonovima poput elegantne kaki boje i tamnozelene. Tu su i cargo košulje s predimenzioniranim krojevima, "majice bez rukava, safari jakne i plisirane hlače u bogatim bordo, smeđim i krem nijansama", uz dodatak prozirnih topova koji suptilno ocrtavaju figuru, kako navodi portal Designscene. Poseban naglasak u kolekciji su torbice od teleće kože, poput modela Le 5 à 7, dostupne u smeđoj, crnoj i bijeloj varijanti. Također, kožnate rukavice dizajnirane su za držanje volana, ali su istovremeno i neizostavan modni dodatak YSL verziji cargo stila.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Hailey Bieber nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografije iz kampanje za modno osvježenu liniju kultnih sunčanih naočala Wayfarer, koje su lansirane 50-ih godina prošlog stoljeća. Uzbuđeno je istakla kako je snimila te fotografije dok je bila četiri mjeseca trudna s malim ‘zrncem‘ u trbuhu.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Iako nije otkrila tačan datum termina, s obzirom na slike snimljene s njenim suprugom Justinom tokom obnove zavjeta na Havajima, pretpostavlja se da je već ušla u drugo tromjesečje trudnoće. Hailey je tako postala zaštitno lice nedavne kampanje za ove ikonične sunčane naočale koje su nosili James Dean, John F. Kennedy, Bob Dylan i Taylor Swift. Kampanju su realizovali Ray Ban i Anthony Vaccarello za Saint Laurent, koji je osvježio ovaj modni klasik.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Hailey Bieber se istakla kao idealan model predstavljajući Ultra Black Wayfarer, osvježenu liniju Ray Banovog klasika, nakon što joj je pariška modna kuća dizajnirala vjenčanicu za obnovu bračnih zavjeta sa suprugom. Ova linija sunčanih naočala je ograničena (izrađeno je samo 1750 primjeraka) te sadrži logotipe Saint Laurenta i Ray-Bana. Prema V Magazineu, cijena ovih naočala iznosi 395 eura. Vizual kampanje potpisuje Gray Sorrenti.