Porod obavila u svom domu

Hilary Duff rodila četvrto dijete, a podijelila je i emotivne slike s poroda

Autor: Žene.ba
Hilary Duff rodila četvrto dijete, a podijelila je i emotivne slike s poroda
Foto: Instagram

Hilary Duff, nakon što je u decembru 2023. otkrila da očekuje četvrto dijete sa suprugom Matthewom Koom, sada je sa svojim pratiocima podijelila sretnu vijest o rođenju djevojčice kojoj su dali ime Townes Meadow Bair. Nova članica porodice stigla je 5. maja, a Duff nije dugo čekala prije nego što je podijelila tu radost i s javnošću.

"Sada znamo zašto smo je čekali toliko dugo, usavršavala je te preslatke obraščiće! Mjesecima sam sanjala o tome da te držim u svome naručju, a proteklih pet dana upoznavanja, gledanja u tebe i tvog mirisanja bili su trenutci čiste magije. Svi te volimo kao da si s nama oduvijek", napisala je u opisu objave koja uključuje emotivne fotografije prvih dana života njezine kćerke.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu gdje je prati gotovo 27 miliona ljudi, vidljivo je kako je je djevojčicu Townes Meadow rodila u svom domu, što je sve popularniji trend u svijetu slavnih, a odlučila se za porod u bazenu s toplom vodom. Ovo nije prvi put da rađa kod kuće.

Da je trudna po četvrti put, američka pjevačica i glumica otkrila je porodičnom božićnom čestitkom na kojoj su ona, suprug i troje djece, 12-godišnji sin Luca te dvije kćeri - petogodišnja Banks Violet i trogodišnja Mae James Bair. "Toliko o tihim noćima, iznenađenje!‘", našalila se Duff uz preslatku fotografiju na kojoj drži ruku na trudničkom trbuhu.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

Inače, najstarijeg sina Lucu dobila je u prvom braku s kanadskim hokejašem Mikeom Comriejem od kojeg se rastala 2016. Pjevačica je 2022. osvanula na naslovnici časopisa Women‘s Health gdje je pozirala potpuno gola. Bila je to prilika da otkrije i dotad nepoznate detalje o svome životu, uključujući probleme koje je u mladosti imala s ishranom. Problemi su se javili kad je imala samo 17 godina i bila je, kako je rekla, "opsjednuta svime što bi pojela."

"To je bilo grozno, ali sada razmišljam drugačije i imam više poštovanja prema svom tijelu. Odvelo me gdje god sam trebala te mi pomoglo stvoriti porodicu. Zato sam ponosna na njega. Ponosna sam na to što sam rodila troje djece. Sada sam pomirena s promjenama kroz koje je moje tijelo prošlo", otkrila je tom prilikom.