Celebrity

Jennifer vs. Courteney: Koja je prijateljica odabrala bolju svečanu haljinu za crveni tepih?

Autor: Žene.ba

Jennifer Aniston i Courteney Cox bile su gošće na gala večeri Američkog filmskog instituta posvećenoj glumcu Georgeu Clooneyju.

Obje glumice dugogodišnje su Georgeove prijateljice, a 1995. godine svi zajedno pojavili su se na malim ekranima u humorističnoj seriji Prijatelji. U jednoj od epizoda prve sezone producenti su napravili crossover sa serijom Hitna služba u kojoj je George tada glumio doktora Douga Rossa.
On i Noah Whyle gostovali su u sad već legendarnoj epizodi Prijatelja u kojoj Rachel i Monica flertaju s Rossom i njegovim kolegom, doktorom Carterom.

Jennifer i Courteney igrale su na sigurno u ovoj prigodi i odjenule crne večernje haljine. Sjajan potez jer taj svevremenski model nikada nije loš odabir, pogotovo ako ne znate što biste odjenuli za svečano događanje.

Courteney je nosila haljinu Rolanda Moureta na jedno rame napravljenu od čvršćeg materijala s prepoznatljivim naborima na predjelu trbuha specifičnim za ovog francuskog dizajnera. Jennifer se odlučila za znatno lepršaviju haljinu modne kuće Christian Lacroix od tanke svile s efektom korzeta.

Zadovoljna.hr