U jeku glasina o razvodu

JLo snimljena sa 12-godišnjim Affleckovim sinom, odvela ga u shopping

Autor: Žene.ba
JLo snimljena sa 12-godišnjim Affleckovim sinom, odvela ga u shopping
Foto: Profimedia

Pjevačica Jennifer Lopez snimljena je s 12-godišnjim Samuelom, sinom Bena Afflecka. Samuela je odvela u kupovinu u Neiman Marcusu u Beverly Hillsu. Oboje su izašli s nekoliko vrećica iz trgovine.

Nedavno je otkriveno da je Affleckova kći Violet također u dobrim odnosima s Lopez. Naime, Jennifer joj je omogućila da koristi luksuznu odjeću iz njenog ormara. Tako je Violet prošle sedmice šetala ulicama Los Angelesa u Dolce & Gabanna haljini koju je Lopez nosila za Valentinovo 2023. tokom romantičnog izlaska s Affleckom, prenosi Daily Mail.

Prije nekoliko dana je zajednički prijatelj Jennifer Lopez i Bena Afflecka za Page Six otkrio da se do kraja ljeta može očekivati da će par službeno objaviti rastavu braka. Objasnio je da je poznati par uspješno dogovorio uslove rastave te da su, prema njegovim riječima, sigurni u svoju odluku.

Njihov bliski prijatelj rekao je da su se nakon što su prekinuli 2004. godine sve vrijeme pitali "šta bi bilo kad bi bilo" te su se zanijeli nostalgijom i sumnjama i zbog toga se odlučili na brak 2022. godine.

"To je bio trenutak kada su odlučili da će probati... Jennifer je jako željela to vjenčanje - haljine, prijateljice, ukrase, željela je to godinama", rekao je izvor te dodao:

"Shvatili su da ne funkcionišu na duže staze i, eto, gotovo je."