Celebrity

Jordyn Woods nakon skandala s Tristanom Thompsonom napravila potpuni makeover

Autor: Žene.ba
Jordyn Woods nakon skandala s Tristanom Thompsonom napravila potpuni makeover

Posljednja drama u obitelji Kardashian-Jenner konačno se malo utišala pa se i jedna od njenih glavnih akterica odlučila vratiti u javnost.

Riječ je o Jordyn Woods, bivšoj najboljoj prijateljici Kylie Jenner koja je optužena za aferu s košarkašem Tristanom Thompsonom, odnosno ocem djeteta Khloe Kardashian.

Iako se nedavno već vratila na Instagram, gdje je predstavila i svoju novu frizuru, tačnije kratki bob, za svoj prvi javni izlazak nakon skandala napravila je potpuni makeover.

https://www.instagram.com/p/Bve2AArnBuQ/?utm_source=ig_embed

Kako vidite, kosa joj je ponovno dugačka, no Jordyn je odlučila iz brineta prijeći u plavuše zbog čega je gotovo neprepoznatljiva.

Svoj novi look predstavila je u Londonu na eventu povodom lansiranja njene linije umjetnih trepavica s brendom Eyelure, za koji je odjenula plavu mini haljinu s narančastim detaljima koje je uskladila s plastičnim, poluprozirnim natikačama.

Jordyn je na eventu izgledala opušteno i neopterećeno glasinama koje, iako u puno manjoj mjeri, i dalje kruže medijima, pogotovo one koje se tiču njenog prijateljstva s Kylie Jenner.

Podsjetimo, njih dvije su prije skandala bile toliko bliske da su zajedno živjele, a kada se doznalo za njenu aferu s Tristanom Kylie ju je izbacila iz svog doma, ali i života, te je stala na stranu svoje sestre.

https://www.instagram.com/p/BsyTj8kHKDu/?utm_source=ig_embed

Prevarena Khloe je ispočetka svu krivnju za raspad svoje obitelji svalila na Jordyn, a zatim se predomislila i za sve okrivila Tristana. Nakon toga se počelo šuškati da bi Kylie mogla pružiti drugu šansu svojoj bivšoj prijateljici, a glasine su dodatno potpalile paparazzo fotke njih dvije u restoranu.

Index.hr