Celebrity

Kako vježbaju Bella, Rosie, Hailey i druge poznate djevojke? Donosimo njihove detaljne režime

Autor: Žene.ba
Kako vježbaju Bella, Rosie, Hailey i druge poznate djevojke? Donosimo njihove detaljne režime

Kraj svakog ljeta dovodi do nekoliko istih pojava; lagane depresije zbog povratka u realnost, a onda i postavljanje viših ciljeva i usvajanje nekih novih životnih obrazaca, koji često uključuju zdravije prehrambene navike i konkretniju tjelesnu aktivnost. Posljedično, fitness centri i teretane su, uz period nakon Nove godine i neposrednog početka ljeta, najnapučeniji upravo tijekom rujna. Za slučaj da ste i sami u potrazi za nekim oblikom rekreacije koji bi vas mogao okupirati dulje od mjesec dana, dobra je vijest da vas očekuje doista širok spektar opcija. Kako bismo vam tu potragu maksimalno olakšali, ali i dodatno vas potaknuli na promjenu, odlučili smo predstaviti rutine vježbanja nekih od najpoznatijih modela, pjevačica i glumica današnjice.

Bella Hadid

Jedan od najtraženijih modela svijeta ne krije da rezultat njezine vitke linije nisu samo dobri geni. Poznato je kako se cijeli život bavi jahanjem, a otkrila je i kako je uoči jedne od revija koje je nosila za brend Victoria's Secret, krenula na intenzivno satove barre metode. Uz to, kaže i kako, kad ne putuje, vježba sa svojim osobnim trenerom, a posebno uživa u vježbama za trbuh i stražnjicu.

Miley Cyrus

Iako se u posljednjih nekoliko sedmica uglavnom piše o njenom privatnom životu, svjetski su mediji primijetili da se ova američka pjevačica nalazi i u formi života. Otprije je poznato kako uživa u svakodnevnom vježbanju joge i pilatesa (u svojoj kući ima čak i posebno opremljen studio za vježbanje pilatesa), a nedavno je izjavila i kako često radi i specijalizirane statične treninge namijenjene jačanju trbušnog zida.

Karlie Kloss

Model i poduzetnica kaže kako sebe nije smatrala sportskim tipom, i tim je više ponosna na to što je uspjela u ambicioznom cilju koji si je zadala - trčanje njujorškog maratona. Kaže kako otad smatra se svatko može baviti trčanjem, a ona je sama nastavila s treninzima tog tipa. Uz njih, povremeno odradi i treninge s manjim opterećenjem i većim brojem ponavljanja.

Rosie Huntington-Whiteley

Lijepa Britanka poznata je po svojoj vrhunskoj formi i mnogi su poželjeli doznati kako je postiže. Sad to više nije tajna; kaže kako nekoliko puta sedmično odlazi na satove kod Simone De La Rue, bivše plesačice koja je osmislia senzualnu metodu vježbanja. Radi se o kombinaciji plesa i vježbama s vlastitom težinom koja u vrlo kratkom roku daje vidljive rezultate. Kad nije u Los Angelesu, preferira klasične treninge s utezima.

Lily-Rose Depp

Mlada glumačka nada spada u one sretnice kojima tjelovježba ne predstavlja nikakav problem. Dapače, kaže kako u njoj apsolutno uživa. Kad god ima loš dan otiđe u dugu šetnju ili na trčanje koji joj u trenu poprave raspoloženje, a što se tiče drugih oblika rekreacije, preferira kardio vježbe s elementima plesa.

Hailey Bieber

Američki model, pak, spada u one koji treniraju vrlo rijetko. Kaže kako bi voljela da može reći da je ustrajna u tome da se drži nekog režima, ali da je istina da odradi tek povremeni trening boksa i pilatesa kad se nalazi u gradovima koje smatra svojim domovima - New Yorku i Los Angelesu.

Elle Fanning

Fitness satovi u udobnosti vlastitog doma - to je ono što ovoj talentiranoj glumici najviše odgovara. Dugo je godina odlazila i na satove baleta, koji i dalje smatra najboljim oblikom rekracije, a nisu joj strani ni odlasci na satove boksa.

Emily Ratajkowski

Jedan pogled na tijelo ove glumice i modela i bit će vam jasno da nije moguće izgledati puno bolje od toga. No, ako mislite da su za njega zaslužni sati i sati provedeni u teretani, varate. Ona, naime, jednom sedmično odlazi na sat joge, a kao jedinu aktivnost koju nikad ne preskače navodi planinarenje.

Buro 24/7