Celebrity

Kate u još jednom ponovljenom outfitu dokazala da je kraljica reciklaže

Autor: Žene.ba
Kate u još jednom ponovljenom outfitu dokazala da je kraljica reciklaže

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton nije jedna od onih slavnih dama koje nikada nećete vidjeti dvaput u istoj haljini.

Dapače, ona je gotovo svaki komad iz svojeg ormara nosila u nekoliko prilika, a od kada se vratila s rodiljnog dopusta početkom oktobra već je tri puta osvanula u ponovljenim izdanjima.

U svom prvom službenom izlasku s princom Williamom nakon rođenja njihovog trećeg djeteta Kate je nosila staru lila haljinicu Emilije Wickstead, zatim je za posjet londonskom muzeju Imperial War Museum prošle sedmice nosila plavu haljinu svoje omiljene dizajnerice Jenny Packham koju je već nosila i za vrijeme kraljevske turneje s Williamom i djecom u Kanadi, a sinoć je ponovila cijeli outfit iz 2012. godine.

Za dodjelu nagrada Tusk Conservation Awards u Londonu vojvotkinja je odjenula dugačku nebeskoplavu haljinu s dekolteom i čipkastim detaljima također s potpisom Jenny Packham, koju je iskombinirala s plavom clutch torbicom i srebrnim sandalama s platformom.

U potpuno istom izdanju zablistala je i na koncertu Olympics Gala u dvorani Royal Albert Hall prije više od šest godina.

Index.hr