Prinova u poznatoj porodici

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt očekuju treće dijete

Autor: Žene.ba
Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt očekuju treće dijete
Foto: Instagram

Katherine Schwarzenegger, autorica knjige "Good Night, Sister" i kćerka Arnolda Schwarzeneggera, zajedno sa suprugom Chrisom Prattom, holivudskim glumcem iz Marvelovih filmova, radosno je objavila da će njihova obitelj uskoro brojiti pet članova.

Nakon rođenja prvih dvije kćerke, trogodišnje Lyle Marie i godinu dana mlađe Eloise Christine, par je sada potvrdio da je Katherine opet trudna.

Vijest su potvrdili bliski izvori za People, no detalji o spolu djeteta još nisu otkriveni. Chris već ima 12-godišnjeg sina Jacka s bivšom suprugom Anom Faris. Katherine je nedavno na svom Instagramu podijelila fotografije s porodičnog izleta, uključujući posjetu štali, ali je trudnički trbuh pažljivo skrivala.

Njihova ljubavna priča započela je 2018. godine, godinu dana nakon što se Chris razveo od Ane Faris. Upoznali su se u crkvi, a Chris je uvijek vjerovao u ljubav i brak. Par se zaručio u januaru 2019. godine te su šest mjeseci kasnije izmijenili bračne zavjete na prekrasnoj ceremoniji u Montecitu, Kalifornija, u krugu najbližih obitelji i prijatelja.