Celebrity

Kćerka Kate Moss je prava ljepotica

Autor: Žene.ba
Kćerka Kate Moss je prava ljepotica

Historija se ponavlja. Nakon što smo na modnim pistama vidjeli nasljednice slavnih manekenki; Kaiu Gerber, Georgiu May Jagger, Lily-Rose ili Alice Dellal, svijet mode dobio je pojačanje, kćerku Kate Moss, Lilu Grace Moss.

Lila Moss
Njena mama Kate Moss, palila je i žarila modnim pistama tokom devedesetih godina, a sada se sklonila kako bi reflektori bili upereni u njenu 16-godišnju kćerku, koja je upravo završila svoju prvu kampanju. Posao je sklopila s kućom Marc Jacobs, te je zaštitno lice njihove nove beauty linije.

[embed]https://www.instagram.com/p/Boh-BnGA1hM/?utm_source=ig_embed[/embed]

https://www.instagram.com/p/BohsxzCgMvy/?utm_source=ig_embed

Mama drži sve konce u rukama kad je riječ o kćerkinoj karijeri. I nema sumnje da je njeno prijateljstvo s Marcom Jacobsom otvorilo vrata mladoj Lili, međutim, ona je izrasla u pravu ljepoticu i kao lice vrlo je zanimljiva modnim kućama i dizajnerima. Za sada gradi karijeru pod okriljem majčine agencije Kate Moss Agency koja je osnovana 2016. godine.

Kate Moss

Dijelove kampanje za Marc Jacobs Beauty otkrio je sam Jacobs i prisjetio se prvog susreta s Lilom.
-Kad sam prvi put upoznao Lilu 2008. godine, bio sam na odmoru na Ibizi s njenom majkom Kate Moss i drugim prijateljima i porodicom. Imala je samo šest godina, i tako snažan karakter. Lilino ponašanje i velika ljepota već su bili očigledni, a sljedeći put kad sam je vidio na Kateinom vjenčanju u augustu 2011., njena osobnost bila je još dinamičnija, a ljepota još veća – kaže Marc Jacobs.

Azra.ba