Celebrity

Kendall Jenner je otkrila tko joj je poslao ljubavno pismo

Autor: Žene.ba
Kendall Jenner je otkrila tko joj je poslao ljubavno pismo

Manekenka Kendall Jenner potakla je znatiželju javnosti objavom fotografije ljubavnog pisma nepoznatog pošiljatelja u svoji Instagram Storiesima.

Obožavatelji, koji su glumili detektive, analizom rukopisa pretpostavili su da joj ga je poslao bivši član boy benda One Direction, pjevač Harry Styles, a nagađalo se i da ga je dobla od svog navodnog dečka, košarkaša Bena Simonsa.

U pismu je pisalo:

"Draga Kendall, možda smo miljama daleko jedno od drugog, no moja ljubav prema tebi jača je iz minute u minutu. Moj najdublji osjećaj za tebe je ljubav. Voljet ću te dok nas smrt ne rastavi. Trenutno me razdvojenost ubija, ali duboko u srcu znam da nas ništa ne može rastaviti. Mi smo ujedinjeni zauvijek, tijelom i dušom, i želim da znaš da te volim iz najdubljeg dijela svog srca", a Kendall je na fotki koji je objavila zacrnila ime pošiljatelja.

No Kendall očito nije očekivala ovoliku strku oko pisma, pa je zbog glasina ipak odlučila otkriti ko joj ga je poslao, a zanimljivo je da niko od obožavatelja nije pogodio pošiljatelja.

Index.hr