Celebrity

Kendall Jenner u zagrljaju dugogodišnjeg 'neprijatelja'

Autor: Žene.ba
Kendall Jenner u zagrljaju dugogodišnjeg 'neprijatelja'

Iako su prije nekoliko godina rekli da imaju odnos poput mačke i psa, manekenka Kendall Jenner i reper i glumac Jaden Smith sve se češće mogu vidjeti zajedno. Bilo je tako i prošloga vikenda kada su se sin poznatog repera i glumca Willa Smitha i zanosna brineta našli da zajedno doručkuju i prošetaju, nakon čega su se rastali uz zagrljaj i privukli pažnju prolaznika.

 | Author: Profimedia

'Ma njih dvoje su odlični prijatelji i često se nalaze kako bi se družili. Nikada nisu u konfliktu, a dio prepucavanja bio je spektakl za medije. Uostalom, svaki odnos ima dobrih i loših trenutaka', rekao je izvor blizak Kendall Jenner koja se prije nekoliko dana, drugu godinu zaredom, našla na prvome mjestu najbolje plaćenih manekenki top-ljestvice časopisa Forbes sa zarađenih 22,5 miliona dolara.

https://www.instagram.com/p/BqFyA2KjK8F/?utm_source=ig_embed

U posljednje vrijeme Jaden je na meti medija zbog nedavne scene koja je uzbudila javnost. Jaden je gostovao na koncertu Tylera, The Creatora u Los Angelesu, nakon čega je publici počeo pričati o intimnom odnosu koji ima s reperom. 'Samo želim reći da je Tyler, The Creator najbolji prijatelj na svijetu. I toliko ga volim. Želim vam reći, iako Tyler ne želi da to kažem, ali Tyler je moj j***** dečko. I to cijeli moj život', ispričao je Jaden, na što se Tyler nasmijao i navodno mu pokazao srednji prst. Nije sigurno radi li se zaista o vezi ili je riječ samo o njihovoj internoj šali.

Story.hr