Celebrity

Koji dio garderobe Sharon Tate je Margot Robbie nosila na snimanju “Once Upon a Time in Hollywood”?

Autor: Žene.ba
Koji dio garderobe Sharon Tate je Margot Robbie nosila na snimanju “Once Upon a Time in Hollywood”?

Margot Robbie otkrila je kako za potrebe uloge u filmu “Once Upon a Time in Hollywood” u kojem glumi pokojnu Sharon Tate nosila nakit koji je bio u vlasništvu pokojne glumice.

Nadolazeći film Quentina Tarantina pripovijeda priču o Hollywoodu 1969. godine, usredotočujući se na propalog glumca, kojeg glumi Leonardo DiCaprio i njegovog kaskadera Brad Pitt. Robbie preuzima ulogu Tate – koja nije izmišljen lik- već u filmu živi u susjedstvu DiCaprijeva lika.

Tate je bila glumica šezdesetih godina prošlog stoljeća, udana za redatelja Romana Polanskog, koja je tragično ubijena kada je u osmom mjesecu trudnoće napadnuta od strane Mansonovog kulta u svojoj kući u Los Angelesu. Još četvero ljudi je također ubijeno na mjestu zločina.

“Kad god sam čula njezino ime, pomislila bi na njezinu smrt na njezinu smrt”, izjavila je Robbie. „Nikad nisam bila izložena dijelovima njezina života koji su se odvijali dok je bila živa i to je bio lijep dio preuzimanja ove uloge; uistinu cijeni njezin život. Kako bi ušla u lik i osjetila se povezanom sa Sharon, Robbie je posuđivala neke od Tateovih osobnih stvari.

“Većinom je snimanje bilo apsolutna radost, ali da, bilo je trenutaka u kojima je bilo vrlo tužno.”, nadodala je Margot.

Elle.hr