Kultura & zabava

Bliži se kino premijera dugo očekivanog filma Quentina Tarantina

Autor: Žene.ba
Bliži se kino premijera dugo očekivanog filma Quentina Tarantina

https://www.instagram.com/p/BykgJPmhp33/?utm_source=ig_embed

Konačno! ”Once Upon a Time In Hollywood” najavljen je još prije dvije godine, u julu 2017., a kako se datum premijere, 26. jula 2019. bliži, Quentin Tarantinovi obožavatelji i filmoljupci generalno, takoreći, grizu nokte od nestrpljenja. Ovo je Tarantinov 9. projekt i prvi na kojem ne surađuje s omraženim producentom Harveyem Weinsteinom. Glavninu ovog projekta ostvaruju produkcijske kuće Sony i Columbia. Publicitet koji mu prethodi prestigao je čak razinu iščekivanja ”Kill Bill 2”. S obzirom o kakvom se ansamblu radi, ova statistika ne iznenađuje. Naime, glavne uloge tumače Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Margot Robbie. Da bi stvar bila još zanimljivija, dva će glumca s holivudskog panteona po prvi put dijeliti srebrno platno.

https://www.instagram.com/p/BkiEh-bHt3_/?utm_source=ig_embed

U riskatnom pothvatu za jednog američkog redatelja, Tarantino komentira sam Hollywood i njegov odnos prema pojedincima koji ga čine živim, glumcima. DiCaprio igra ulogu fiktivnog glumca koji trpi put ka polaganom, ali sigurnom zaboravu, a sa sobom povlači i svog kaskadera, Brada Pitta. Osim skoro neizbježne sudbine koje je svaki glumac svijestan, a koja je spopala i ova dva lika, Tarantino je skrenuo pažnju i na još nesretniju. Margot Robbie utjelovljava jednu takvu – Sharon Tate koja je postala žrtvom serijskog ubojice Charlesa Mansona. Njegova su ubojstva i kult pozadinska priča koja spaja dva kraja.

https://www.instagram.com/p/Bxy6XowlLRX/?utm_source=ig_embed

Kako je Tarantino dokazao umijeće ispreplitanja više fabula još u ”Pulp Fictionu”, bit će zanimljivo vidjeti na koji će način implementirati svoje fiktivne likove u jednu od najskandaloznijih priča prošlog stoljeća.

Elle.hr