Elegantno

Lily Collins zablistala u Armani Privé haljini na premijeri nove sezone 'Emily in Paris'

Autor: Žene.ba
Lily Collins zablistala u Armani Privé haljini na premijeri nove sezone 'Emily in Paris'
Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih serija današnjice, "Emily u Parizu," ponovo je osvojila publiku povratkom na male ekrane. Ekipa serije, predvođena glavnom glumicom Lily Collins, zablistala je na svečanoj premijeri u Los Angelesu.

Lily je za ovu priliku odabrala očaravajuću crnu couture haljinu iz Armani Privé kolekcije s peplumom i bez rukava, koju je upotpunila s predivnim dijamantnim nakitom. Njena frizura, bob koji je nedavno odabrala, djelo je njenog frizera Gregoryja Russella.

Četvrta sezona serije, koja je s nestrpljenjem iščekivana, bit će prikazana na Netflixu u dva dijela. Prvih pet epizoda već je dostupno za gledanje, dok će preostale epizode biti objavljene u septembru. Na crvenom tepihu, Lily je za magazin People najavila sezonu riječima: "Pa, počinjemo s neuspjelim vjenčanjem, bebom na putu i osjećajima unutar ljubavnog trokuta. I ove ćemo sezone gledati kako se donose važne odluke i koje su njihove posljedice."

Premijera je održana u prestižnom Egyptian Theatreu u Los Angelesu, a uz Lily Collins, fotografima su pozirali i ostali članovi glumačke ekipe: Ashley Park, Lucien Laviscount, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery i William Abadie.