Celebrity

Madonna se pohvalila haljinom koju je sama sašila kada nije imala novca

Autor: Žene.ba
Madonna se pohvalila haljinom koju je sama sašila kada nije imala novca

Danas je "teška" čak 590 miliona dolara, no nekoć si nije mogla priuštiti novu haljinu.

Madona Louise Ciccone rođena je u Michiganu 1958. godine kao treće od šestoro djece u obitelji u kojoj je samo otac bio zaposlen. Kada joj je bilo pet godina, ostala je bez majke po kojoj je i dobila ime, a njeno djetinjstvo obilježilo je siromaštvo. Kada je odselila u New York da bi postala plesačica, imala je samo 35 dolara u džepu, kako piše u njenoj biografiji, no život joj se ubrzo potpuno promijenio.

U aprilu 1982. izdala je svoj prvi singl Everybody koji je odmah zasjeo na prvo mjesto dance ljestvica, a godinu dana nakon izašao je njen prvi album Like a Virgin koji joj je donio svjetsku slavu.

No unatoč golemom uspjehu, Madonna nije zaboravila odakle je potekla te nas je na to sad podsjetila i na svojem Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BtPSQuNBG-0/?utm_source=ig_embed

"Moja sestra Paula i ja na mom posljednjem danu srednje škole. Same smo sašile svoje haljine. Uvijek mi je bilo neugodno što si ne možemo priuštiti haljine iz trgovine. No danas mi je drago da sam zbog toga naučila šivati. Primijetite da nemamo dekolte ni otkrivena koljena. Tata Ciccone je bio jako strog", napisala je u opisu mutne fotke na kojoj ona i sestra nose dugačke cvjetne haljine.

Izgleda da kraljica popa i najpopularnija ženska izvođačica u historiji prema Guinnessovoj knjizi rekorda ima još jedan talent za koji još nismo znali! A moramo pohvaliti njene i sestrine krojačke vještine jer haljine izgledaju kao da su kupljene.

Index.hr