Sretne vijesti

Maluma postao otac, a otkrio je i ime njegove kćerkice

Autor: Žene.ba
Maluma postao otac, a otkrio je i ime njegove kćerkice
Foto: Maluma

Maluma je nedavno objavio na društvenim mrežama da je postao otac. Njegova djevojka Susana Gomez nedavno se pojavila s dijamantskom ogrlicom na kojoj je bilo ispisanu riječ "Paris", što je izazvalo spekulacije među fanovima da će par nazvati svoju kćerku po glavnom gradu. Ta nagađanja su se pokazala tačnima, a Maluma je u svojoj objavi naglasio da će njegova kćerka nositi prezimena oba roditelja te da joj je puno ime Paris Londono Gomez.

Maluma je sa ponosom objavio da je otac djevojčice, ističući se kao "girl dad".

Podsjetimo se trenutka kada je javnosti otkrio da je njegova djevojka Susana Gomez trudna. U tipičnom stilu svjetske muzičke scene, ni taj događaj nije prošao bez doze spektakularnosti i ekstravagancije.

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

U oktobru prošle godine, latino zvijezda je izbacila muzički video za pjesmu "Procura". Bilo je jasno da je cijeli projekt posvećen romansi između njega i njegove djevojke, a u posljednjim minutama pjesme dočekalo nas je veliko finale – prikazane su prve fotografije ultrazvuka, time službeno potvrđujući trudnoću Susan.

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

Ubrzo nakon toga zaljubljeni par se pojavio na dodjeli Latin Grammy nagrada gdje je Susana Gomez ponosno pokazala svoj trudnički trbuh.

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

Malumina muzika ne pripada jedinstvenom žanru, često je kategorizovana kao latino, reggaeton ili pop. On je jedan od najplaćenijih muzičara koji je surađivao s velikim imenima poput Shakire, Madonne, J Lo, J Balvina i The Weeknda. Njegova raznovrsnost i saradnje sa različitim umjetnicima doprinose njegovoj popularnosti.