Nakon vijesti o trudnoći

Margot Robbie u pratnji supruga prisustvovala Wimbldonu

Autor: Žene.ba
Margot Robbie u pratnji supruga prisustvovala  Wimbldonu
Foto: Instagram

Vijest o trudnoći 34-godišnje holivudske miljenice Margot Robbie razveselila je mnoge fanove. Nakon što je objavljeno da će postati majka, Margot se prvi put pojavila u javnosti, u pratnji svog supruga Toma Acklerleyja. Par je prisustvovao prestižnom teniskom turniru Wimbledon, predvodeći zvjezdanu elitu.

Margot je za ovu priliku odabrala asimetričnu haljinu brenda Alaïa s uzorkom tačkica, ispod koje je nježno nazirao trudnički trbuh. Outfit je upotpunila crnim cipelama i crno-bijelom Le Teckel torbicom, koja je trenutno vrlo popularna. Time je pokazala kako prati modne trendove, s obzirom na to da se nedavno i njena kolegica Sienna Miller pojavila u sličnom tačkastom outfitu, dobivši niz komplimenata za izgled. Margot i Tom pratili su mečeve iz svečane lože, ne odvajajući se jedno od drugoga.

Unatoč tome što je jedna od najpoznatijih glumica današnjice, Margot Robbie vješto čuva detalje svog privatnog života. Ipak, uvijek je dočekana kao velika zvijezda, a tako je bilo i u Velikoj Britaniji. Trudnoća je otkrivena zahvaljujući fotografijama s njenog odmora u Italiji, gdje je ljetovala sa suprugom na jezeru Como. Fotografi su ih snimili tokomkom vožnje brodom, gdje je Margot nosila crne hlače, blejzer i kratki bijeli top, otkrivajući trudnički trbuščić.

Dok se na ljetovanju potpuno opustila, čini se da je proteklih sedmica svojim izgledom pokušavala sakriti trudnoću. Za javne pojave birala je oversized sakoe i široke hlače, često držeći torbu ispred trbuha, no sada ponosnoga s ponosom pokazuje.

Na turniru Wimbledon, osim Margot i Toma, pojavili su se i mnogi drugi poznati: glumac Hugh Grant sa suprugom Annom Elisabet Eberstein, Damian Lewis, glumice Keira Knightley, Sienna Miller i Salma Hayek sa suprugom François-Henrijem Pinaultom, te mnogi drugi.