Celebrity

Mariah je smršavjela 22 kg i ne prestaje iznenađivati

Autor: Žene.ba

Posljednjih mjeseci Mariah ne silazi osmijeh s lica: samopouzdanje joj je otišlo u nebo, zdravlje se popravilo, a zavidnih pogleda ne nedostaje...

Mariah Carey, 48-godišnja pjevačica, prije godinu dana je odlučila se na radikalni životni zaokret. Nekoliko ju je životnih udaraca na to ponukalo: višak kilograma zbog kojih su je mediji ismijavali, manična depresija koja se svako malo aktivirala, ljubavni krah s biznismenom Jamesom Packerom s kojim se razišla nekoliko mjeseci prije vjenčanja.

Dvije stvari bile su ključne da uzme život u svoje ruke (i krene od mršavljenja): zaljubila se u mlađahnog plesača Briana Tanaku, a tu su i njezina djeca, sedmogodišnji blizanci - za njih je odlučila opet postati fit i pozitivna osoba. Hollywoodlife.com piše da joj je najveći uzor i motiv da ustraje bila najveća rivalka: Jennifer Lopez. One su, naime, približno iste životne dobi, a JLo je vitka, fit i zdrava i besprijekoran dokaz da se može kad se hoće. I tako je Mariah naposljetku odabrala metodu za mršavljenje te se podvrgla ugradnji želučanog prstena, operaciji koja danas nije neuobičajena kod liječenja pretilih koji nakon zahvata više ne mogu unijeti veliku količinu hrane.

Kad je u nedjelju izašla s 35-godišnjim dečkom, odjevena u usku mini suknju  i usku kožnatu jaknu pokazala je da se i dalje pridržava zdrave prehrane i vježbanja, dok je osmijeh koji dolazi iz srca govorio da je istinski zadovoljna.

Gloria.hr