Celebrity

Meghan Markle teško će sakriti trudnoću od javnosti zbog jednog detalja

Autor: Žene.ba
Meghan Markle teško će sakriti trudnoću od javnosti zbog jednog detalja

Od kada  su se vjenčali u aprilu, javnost se pita kada će novopečeni britanski kraljevski par početi raditi na djetetu.

Meghan Markle na to je pitanje nedavno i prvi put odgovorila prokomentiravši kako ne planira ostati trudna prije povratka s višesedmičnog putovanja s Harryjem u Australiju i Novi Zeland. Stoga sretne vijesti od kraljevskog para možemo očekivati najranije u kasnu jesen, no čak i prije nego što odluče javnosti otkriti da čekaju bebu, jedan detalj mogao bi odati da je Meghan trudna.

Naime, Meghan ima prirodno kovrčavu kosu zbog čega svakih nekoliko mjeseci odlazi na brazilsko feniranje, odnosno tretman ravnanja kose, piše Fabulous. A s obzirom na to da je riječ o hemijskom tretmanu, tog bi se rituala u trudnoći trebala odreći, kako je za časopis otkrila stručnjakinja za bonton Myka Meier.

"Čim ostane trudna, Meghan će morati prestati odlaziti na tretmane brazilskog feniranja, što bi moglo biti jako zanimljivo", izjavila je Meier te dodala da se i sama trebala odreći istoga tijekom trudnoće.

Stoga bi prvi znak Meghanine trudnoće mogla biti njena kovrčava kosa, a čak i ako je vojvotkinja odluči svakodnevno ravnati peglom, efekt neće biti isti, ističe stručnjakinja na temelju vlastitog iskustva.

Index.hr