Bivša prva dama SAD-a

Melania Trump lansirala ekskluzivnu ogrlicu s njenim potpisom

Autor: Žene.ba
Melania Trump lansirala ekskluzivnu ogrlicu s njenim potpisom
Foto: X

Na nedavno objavljenoj objavi na Instagramu, bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melania Trump, otkrila je svoju personalizovanu ogrlicu koja je puštena u prodaju povodom Majčinog dana na njezinoj web stranici. Ovo je prvi put da se Melania oglasila u javnosti od početka suđenja bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu zbog optužbi za podmićivanje Stormy Daniels.

Na Instagramu je objavljena fotografija Melania Trump koja nosi dizajnersku ogrlicu naziva "Her Love & Gratitude" (Njezina ljubav i zahvalnost). Ova ogrlica sastoji se od cvjetnog privjeska promjera 2,5 cm, s podesivim lančićem dužine od 40 do 45 cm, izrađenog od pozlaćenog srebra. Svaka ogrlica ima Melanijin potpis na suprotnoj strani, dok se na prednju stranu može gravirati natpis ili ime po želji kupca. Cijena ove ogrlice iznosi 245 dolara (oko 230 eura).

"Poštujmo i slavimo sve majke s ljubavlju i zahvalnošću", poručila je bivša prva dama putem Instagrama.

Ranije ovog mjeseca Melania je prisustvovala prikupljanju sredstava u kući vlasnika hedge fonda Johna Paulsa u Palm Beachu, a doprinosi od prikupljanja sredstava otišli su u Odbor Trump 47 koji prikuplja donacije s Republikanskim nacionalnim političkim odborom, i iz kojeg se podmiruje većina Trumpovih pravnih računa.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu